Foto

La fotografia de la capçalera és d'en Lluís Bosch i va ser feta en un dinar de Nadal de Trenquem el Cuc, tocant la tenora amb en Josep Pascual de l'Estartit i amb un "públic" totalment entregat.

dimarts, 7 de juny del 2011

Quina vergonya, aquests polítics que viuen a costa nostra!!!

Com poden dir les bajanades que diuen que si pacten que si no pacten, que si la llista més votada, que si..., desprès de fer unes campanyes electorals amb unes despeses impagables, que haurem de pagar amb: obra pública, comissions i percentatges, la ma d'obra productiva d'aquest petit país, el nostre.
Ens han portat a un carrer sense sortida, amb un sistema econòmic que ens durà sense remei cap a un o uns conflictes socials- per dir-ho d'alguna manera suau- que pot acabar amb el col·lapse de l'espècie humana.
Si la societat civil no pren  part de les decisions polítiques per evitar que continuïn creixent els beneficis dels especuladors, que no formen part de cap economia productiva, ans ben al contrari, sinó d'una economia neoliberal que està basada en el consum de bens totalment prescindibles; estem abocats a una desfeta sense remei.
Des d'ací vull donar ànims a tota la gent jove que intenta fer quelcom de diferent per modificar el "estatus quo" imperant, encara que hi ha moltes idees i poca concreció, cal intentar-ho encara que els resultats no siguin imminents.
Per cert cal que el moviment iniciat a les places no es deixi contaminar pel SISTEMA, ja que aquest té moltes maneres: lleis, partits polítics, subterfugis i força(policia); per eliminar totes les iniciatives que sorgeixin de la societat civil i no perdre la MENJADORA de la que s'han dotat per viure a costa de la mateixa societat civil.

Fa temps que m'he declarat en vaga de votar aquesta política imperant que els dona vida i la meva opció ja fa uns anys està ben definida: votar Escons en Blanc(un partit sense partit per evitar contaminar-se del sistema polític) i deixar cadires buides en els ajuntaments, diputacions, consells comarcals i parlament.

Heus ací com hem poca despesa es poden assolir resultats dignes només contant amb el boca orella i gent disposada a perdre una part del seu temps privat per dedicar-lo a la societat en la que intenta sobreviure.

Despesa d'Escons en Blanc a Badalona
Responent a la petició de la CUP, fem publica la despesa de la campanya electoral del nostre partit Escons en Blanc per Badalona, on hem obtingut nou-cents cinquanta-un (951)vots: 2.000 tríptics de propaganda, 142 euros;  2.000 llistes electorals, 75 euros; distribució de propaganda, 10 euros; total de despeses campanya: 227 euros. La ràtio entre la despesa de campanya i els vots aconseguits és de  0, 23 euros per vot.
Volem agrair, de passada, la seva col·laboració a totes les persones que amb el boca-orella i molta imaginació han contribuït a obtenir aquests resultats.
Badalona (Barcelonès)

A Foixà tenim dues cadires buides, una més a Gironella.

Dita de l'Almanac del cordill

"El que l'altre sua, poc em dura"

Adaptació d'un proverbi danès

LA VACA MÉS NEGRE,
D'UN NEGRE QUE ESPANTA,
ANEU-LA A MUNYIR
I US DARÀ LLET BLANCA.
Josep Carner


SARMENY

Sarmeny és el color daurat, d'un groc verdós, que agafen els camps de cereal quan comencen a madurar.


Sarmenya és la pera primerenca, petita i arrodonida que madura de color del cereal al punt de la sega(Almanac del cordill)

La crisi vista per una amic de la Bruna

Cliqueu ací