Foto

La fotografia de la capçalera és d'en Lluís Bosch i va ser feta en un dinar de Nadal de Trenquem el Cuc, tocant la tenora amb en Josep Pascual de l'Estartit i amb un "públic" totalment entregat.

diumenge, 13 de novembre del 2011

Inaguració del CAMP NOU

Que fàcil és fer-nos combregar amb rodes de molí.

24 set 1957. Inauguració del Camp Nou del FC Barcelona.

Imatges en color que haurien de ser d'obligat visionat (i que segurament el 95% de la gent desconeixerà) per a la totalitat de l'actual afició blaugrana, la seva junta directiva, entrenador i plantilles de jugadors, en
les seves diferents categories, del primer equip cap avall, i que de ben segur els produiria una reacció entre la sorpresa incrèdula i el mal d'estómac, especialment les compreses entre els minuts 04:30 i 05:30. No tenen desperdici.

video

A VOTAR!

 Bon dia a tothom,

Els dies passen i el període de campanya electoral s'acaba.
A les envistes del que està passant, els nostres polítics intenten apropar la brasa a la SEVA sardina, com sempre han fet, i encara els hi queda el morro per anar-se perpetuant en el càrrec. És el moment de fer un últim esforç per ACONSEGUIR AQUEST DIPUTAT que tant de bé faria a la democràcia i que expressaria i representaria el descontentament que vivim.
La força d'un serà la força de tots si ens atrevim a sumar-nos.

És per això que des de la meva "obtusitat(Mancat d’agudesa intel·lectual o de sensibilitat) " i gosadia(Coratge que porta a arriscar-se, atreviment extraordinari)  em permeto donar sortida al problema de  NO saber a qui votar, si fos el cas que encara el tinguesiu.

www.esconsenblanc.org
Veure video