Foto

La fotografia de la capçalera és d'en Lluís Bosch i va ser feta en un dinar de Nadal de Trenquem el Cuc, tocant la tenora amb en Josep Pascual de l'Estartit i amb un "públic" totalment entregat.

divendres, 6 d’abril del 2012

La C-31(La Bisbal-Figueres)

Mig centenar de pagesos tallen la C-31 a l'Alt Empordà per reclamar els 2 milions d'euros que se'ls deuen de les expropiacions

Els afectats han plantat tomàquets al mig de la calçada i amenacen amb més mobilitzacions si no se'ls escolta
Els pagesos han tallat la C-31 a l'alçada de Torroella de Fluvià per reclamar els 2 MEUR que el Govern els deu per les expropiacions / ACN  
Els pagesos han tallat la C-31 a l'alçada de Torroella de Fluvià per reclamar els 2 MEUR que el Govern els deu per les expropiacions / ACN
 
Mig centenar de pagesos han tallat la carretera C-31 a l'altura de Torroella de Fluvià (Alt Empordà) per reclamar els 2 milions d'euros que se'ls deuen per les expropiacions de l'obra. La carretera ja fa dos anys que es va inaugurar i, segons assegura Unió de Pagesos, els propietaris de 158 finques afectades encara no han vist ni un euro. Els pagesos han entravessat els tractors a la carretera i, per fer sentir la seva indignació, han plantat tomàquets al bell mig de la calçada. "Només demanem el que és just, que ens paguin d'una punyetera vegada el que ens deuen", ha dit el coordinador nacional del sindicat, Joan Caball. Els afectats amenacen amb més mobilitzacions si el Govern no els escoltar.
Diari ARA. 06-04-12

Els "Nadals" desprès de destrossar l'Empordà es veu que només tenen drets, els deures com TOTS els POLÍTICS se'ls passen per forro. 
En lloc de adequar degudament una carretera que ja existia , n'han inventat un altra, han omplert la plana de quitrà, han remogut milions de quilos de terra, han elevat la carretera i a rebre els mateixos de sempre els pagesos. 
Que fàcil és gastar (tampoc sabem si han pagat o ho anirem fent amb els anys) els diners públics amb l'excusa de que tenen els vots dels ciutadans durant un mandat de 4 anys.
La gent arrelada al territori (la pagesia) té fama de que sempre somica i plora, però la veritat és que li cauen per tots cantons.

De moment ja sabem qui paga el peatge fantasma de la C-31, els pagesos que encara no han cobrat ni un "EURU" de les expropiacions!!!

L'Empordà fa goig!

Hola,
Tal com vaig dir l'Empordà fa patxoca aquesta Setmana Santa: