Foto

La fotografia de la capçalera és d'en Lluís Bosch i va ser feta en un dinar de Nadal de Trenquem el Cuc, tocant la tenora amb en Josep Pascual de l'Estartit i amb un "públic" totalment entregat.

divendres, 27 de gener del 2012

DÈFICIT???

LA REDUCCIÓ DEL DÈFICIT HA DE PASSAR, EN PRIMER LLOC, PER LA REDUCCIÓ DEL  SOU I PRIVILEGIS DELS POLÍTICS. INCOMPATIBILITAT DE SOUS I DE CÀRRECS PER ALS POLÍTICS I ALTS CÀRRECS.


EL GOVERN: Ha baixat el sou als funcionaris, suprimit el xec-bebè, congelat  les pensions i reduït l'ajuda a la desocupació (ATUR), per afrontar la crisi que han generat els bancs, els polítics i els especuladors borsaris.


Ens agradaria transmetre-li al Govern el següent:
Dediquin la seva obstinació a rebaixar LA VERGONYA DEL FRAU FISCAL, que a Espanya se situa al voltant del 23% del P.I.B. (10 punts per sobre de la mitjana europea) i pel qual es perden milers de milions d'Euros, frau que repercuteix en majors impostos per als ciutadans honestos.


TINGUIN LA VERGONYA de fer un pla perquè la Banca retorni a l'erari públic  els milers de milions d'euros que Vostès els han donat per augmentar els beneficis dels seus accionistes i directius, en comptes de facilitar el crèdit a les famílies i a les empreses, eradicar les comissions pels serveis bancaris i que deixin de cobrar als més humils el 30% cada vegada que el seu minvat compte es queda sense saldo. Cosa que passa cada 1r de mes, quan els carreguen les factures de col·legis, comunitats, telefonia, etc., quan
encara no els han abonat la nòmina.


POSIN LÍMIT als excessos de les empreses de telefonia i d'ADSL que ofereixen els serveis més cars d'Europa i de pitjor qualitat.


ELIMININ la duplicitat de moltes Administracions Públiques, suprimint organismes innecessaris, reasignant-ho als funcionaris de carrera i acabant amb els càrrecs, assessors de confiança i altres llocs nomenats a dit que, malgrat ser innecessaris en la seva major part, són els que cobren els grans  sous en les Administracions Públiques i la seva teòrica funció pot ser exercida de forma més qualificada per molts funcionaris públics titulats i que lamentablement estan infrautilizats.


ELIMININ - Els sous Vitalicis.


ELIMININ- Eliminar o reduir el senat o senadors, és el més elevat de tota Europa.


PROHIBIR PER LLEI- Que els expresidents puguin treballar i cobrar de l'empresa privada i alhora cobrar la seva pensió vitalícia.


FACIN que els polítics corruptes dels seus partits tornin els diners equivalents als perjudicis que han causat a l'erari públic amb la seva mala gestió i/o les seves malifetes, i endureixin el Codi Penal amb procediments judicials més ràpids i amb càstigs exemplars per a ells.


VA DIR la Vicepresident del govern "que és indecent que mentres la inflació és -1% i tinguem més de 5.000.000 d'aturats, hi hagi gent que no estigui d'acord a allargar la jubilació als 70 anys".
Ens agradaria transmetre-li a aquesta "Sra. Vicepresident" i a tots els polítics, què és el que considerem indecent :


INDECENT, és que el salari mínim d'un treballador sigui de 624 mes i el d'un  diputat de 3.996, podent arribar, amb dietes i altres prebendes, a 6.500 mes. I bastants més per diferents motius que se li poden agregar.


INDECENT, és que un professor, un mestre, un catedràtic d'universitat o un cirurgià de la sanitat pública, guanyin menys que el regidor de "festejos" d'un ajuntament de tercera.


INDECENT, és que un ciutadà hagi de cotitzar 35 anys per percebre una jubilació i als diputats els basti tan sols amb set, i que els membres del govern, per cobrar la pensió màxima, només necessitin jurar el càrrec.


INDECENT, és que els diputats siguin els únics treballadors (?) d'aquest país que estan exempts de tributar un terç del seu sou de l'IRPF.


INDECENT, és col·locar a l'administració a milers d'assessors, (llegeixi’s amigatxos), amb sous que ja desitjarien els tècnics més qualificats.


INDECENT, són les ingents quantitats de diners destinats a sostenir els partits i sindicats pesebreros, aprovats pels mateixos polítics que viuen d'ells.


INDECENT, és que a un polític no se li exigeixi superar una mínima prova de capacitat per exercir el seu càrrec (ni cultural ni intel·lectual).


INDECENT, és el cost que representa per als ciutadans els seus menjars, cotxes oficials, xofers, viatges (sempre en classe superior) i targetes de crèdit per onsevulla.


INDECENT No és que no es congelin el sou les seves senyories, sinó que no els hi baixin.


INDECENT, és que les seves senyories tinguin sis mesos de vacances a l'any.


INDECENT, és que ministres, secretaris d'estat i alts càrrecs de la política, quan cessen, són els únics ciutadans d'aquest país que poden legalment percebre dos salaris de l'Erari PÚBLIC.


INDECENT, és saber que hi ha infants indefensos morint-se de gana, guerres imparables i països destruint-se i que ningú faci res perquè els interessos econòmics no són suficients per intervenir en aquests països, perquè interessa més que es matin i comprin armes al fet que hi hagi pau i haguem d'enviar diners per ensenyar-los a conrear les seves terres... l'indecent no és qui cobra més o menys sinó qui és més humà i en aquesta societat d'interessos la humanitat va desaparèixer fa molt de temps.


I que sigui quin sigui el color del govern, toooooooots els polítics es beneficien d'aquest modern "dret de cuixa" mentre no es canviïn les lleis que ho regulen.


I qui les canviarà? Ells mateixos? 
(Tret d'un correu electrònic que circula per la xarxa.)
No ho dubteu pas, tot i que son molt: egoistes, ineptes i ineficients! 
VISCA LA PARTITOCRÀCIA!!!