Foto

La fotografia de la capçalera és d'en Lluís Bosch i va ser feta en un dinar de Nadal de Trenquem el Cuc, tocant la tenora amb en Josep Pascual de l'Estartit i amb un "públic" totalment entregat.

diumenge, 28 d’octubre del 2012

Carta oberta als polítics “Locals”




Un, amb l’edat, a més a més d’adquirir experiència, cada cop es dona compte que el BÉ COMÚ( Conjunt de condicions de vida social que permeten el desenvolupament col·lectiu de la societat i la realització particular de tots els seus membres.) és menys comú pel poble (Conjunt dels habitants d’un territori, d’un país, units per vincles socials i polítics i per una identitat cultural comuna forjada històricament.).
Després d’una sèrie de fets consecutius, i gens menyspreables, ens trobem davant una corporació local( Ajuntament?) que tira pel dret en coses que per a molta gent bisbalenca que es mou i treballa pel POBLE li semblen incomprensibles.
Tots vostès creuen que per una “ criaturada de política local: votar els uns per no votar als altres, per què els de més enllà no ho van dir,  i no nosaltres ara ho volem, però llavors semblarà que els altres son els que tenen la raó i no pas nosaltres”, no hem de ser municipi lliure i sobirà?
Penós el Ple extraordinari, escolteu-vos desprès en calma i veureu si els ciutadans ens podem sentir representats per vostès?
Devíeu anar descansats a dinar desprès de no aprovar cap moció per a ser territori lliure i sobirà?
Però senyors, a què jugueu (Passar el temps en quelcom que es fa amb l’objecte d’entretenir-se, de divertir-se) ?
A les vostres mans hem dipositat la confiança durant quatre anys per fer rutllar el municipi; i a què us dediqueu?, a fer “criaturades” en qüestions transcendents.
La “res publica” és una massa seriosa per estar a les vostres mans!!!
Si us plau, si sou coherents i teniu una mica de vergonya dimitiu en bloc, el POBLE no us necessita, A CAP!!!
Per cert al final ens obligareu a canviar de municipi, TOT per PODER SER!!!