Almanac del cordill.
Al maig cada dia un raig.
Procureu no protegir-vos de la pluja sota d'un arbre, perquè encara us quedareu més xops.
"qui s'aixopluga sota d'una fulla,
dues vegades es mulla"
diumenge, 5 de maig del 2013
Horticultura
Els FaBo ja hem començat a plantar a l'hort.
Ara és temps de plantar: carbassons, albergínies, cebes, TOMÀQUETS (o tomates), pebrots i melons.
Hi tenim tomàquets de penjar, pebrots del piquillo, escarola, enciam i maduixes.
Ara és temps de plantar: carbassons, albergínies, cebes, TOMÀQUETS (o tomates), pebrots i melons.
Hi tenim tomàquets de penjar, pebrots del piquillo, escarola, enciam i maduixes.
No fa truites qui ous no trenca!
Tret de l'almanac del cordill.
L'ou és un aliment extraordinari, que ha d'aparèixer molt sovint a les nostres taules. Però és un aliment que es pot contaminar fàcilment. I per això ens cal pendre mesures higièniques.
Als ous se'ls ha d'evitar canvis bruscos de temperatura. Un cop han sortit de la nevera, no hi han de tornar mai. A la botiga no els tenen refrigerats, per això mateix. amb tota seguretat han estats transportats fins allí en camions refrigerats. Siés així, millor que no els poseu a la nevera. Guardeu-los a temperatura ambient. I netegeu-los abans de cuirnar-los, fregan-los amb un paper de cuina humit.
Quan separem el rovell de la clara, no ho fem amb la closca.
Noservim mai la truita amb el mateix plat on l'hem girat.
Finalment, mengem-nos els plats cuinats amb ous així que han estat preparats.
L'ou és un aliment extraordinari, que ha d'aparèixer molt sovint a les nostres taules. Però és un aliment que es pot contaminar fàcilment. I per això ens cal pendre mesures higièniques.
Als ous se'ls ha d'evitar canvis bruscos de temperatura. Un cop han sortit de la nevera, no hi han de tornar mai. A la botiga no els tenen refrigerats, per això mateix. amb tota seguretat han estats transportats fins allí en camions refrigerats. Siés així, millor que no els poseu a la nevera. Guardeu-los a temperatura ambient. I netegeu-los abans de cuirnar-los, fregan-los amb un paper de cuina humit.
Quan separem el rovell de la clara, no ho fem amb la closca.
Noservim mai la truita amb el mateix plat on l'hem girat.
Finalment, mengem-nos els plats cuinats amb ous així que han estat preparats.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)