Foto

La fotografia de la capçalera és d'en Lluís Bosch i va ser feta en un dinar de Nadal de Trenquem el Cuc, tocant la tenora amb en Josep Pascual de l'Estartit i amb un "públic" totalment entregat.

dissabte, 28 de novembre del 2020

Tempus discurrit...

 28-11-20_Llevantada com les de tota la vida: quatre dies plovent a estones, pluja d’hivern, temperatura suau i tota l’aigua aprofitada. Un episodi de: 17, 9 i 20 litres fins a les 8 del matí, que junt amb els 711 caiguts en tot l’any fins ara, fa que el nivell freàtic de la Conca del Daró sigui prou alt, altra cosa son els boscos que han patit una sequera superficial que ha fet que la temporada de bolets a les Gavarres, pràcticament no ha existit, podria ser que si no fes vent, encara abans de Nadal, se'n pugui collir algun. Ep, només els “especialistes”!!!


Sant Sadurní de l'Heura en primer pla, el Bassagoda i la Mare de Deu de Mont en segon i al fons majestuós el Canigó quan sortia el Sol.


24-11-20_Foc sanitari per cremar totes les restes de l’hort i evitar contaminaciins l’any vinent!!!





26-11-20_  Des del Puig d'en Tries en un dia emboirat i de baixes pressions amb inversió tèrmica, darrera del Puig de la Font Pascuala de Llavià, entre la boira, les illes Medes!!!...