Foto

La fotografia de la capçalera és d'en Lluís Bosch i va ser feta en un dinar de Nadal de Trenquem el Cuc, tocant la tenora amb en Josep Pascual de l'Estartit i amb un "públic" totalment entregat.

dilluns, 6 de maig del 2024

25-04-24

 Enguany les carxoferes, no sé pas ben bé perquè, tenen una molt bona producció de flors.
Recepta culinària:
Talleu les escarxofes per tal que us quedin dretes, coroneules tallant uns dos centímetres, axefeules per tal que quedin obertes i hi tireu sal, vinagre i oli fins que vessin. Poseules en una plata de forn i enforneu durant una hora i quart a 180 graus, cada quart agafeu una cullera i del suc que hi ha a la plata el tireu dintre de les carxofes.
Finalització, després dels 5 quarts, Afegiu-hi sobre l’ull de cada escarxofa all tallat en juliana i en 8-10 minuts tindreu el plat acabat.
Curiositat:
És la fórmula magistral de la meva mare. #receptescuriosesdiferents #naturalocalBE #quasiqmzero #humanitzaciódelmedi #elmanescalfañé