Enguany les carxoferes, no sé pas ben bé perquè, tenen una molt bona producció de flors.
Recepta culinària:
Talleu les escarxofes per tal que us quedin dretes, coroneules tallant uns dos centímetres, axefeules per tal que quedin obertes i hi tireu sal, vinagre i oli fins que vessin. Poseules en una plata de forn i enforneu durant una hora i quart a 180 graus, cada quart agafeu una cullera i del suc que hi ha a la plata el tireu dintre de les carxofes.
Finalització, després dels 5 quarts, Afegiu-hi sobre l’ull de cada escarxofa all tallat en juliana i en 8-10 minuts tindreu el plat acabat.
Curiositat:
És la fórmula magistral de la meva mare. #receptescuriosesdiferents #naturalocalBE #quasiqmzero #humanitzaciódelmedi #elmanescalfañé
dilluns, 6 de maig del 2024
25-04-24
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada