El patatam
El patatam va fent el seu curs. I es comencen a veure el que seran les primeres flors.
La
solanum tuberosum va creixent, tot i aquest vent sec i calorós dels
últims dies. Un vent de sud-oest que entre la pagesia és coneix com el
vent de la fam.
Ens obliga a una despesa d’aigua que ens podríem estalviar.
Curiositat:
Una patata té un un % de hidrats de carboni complexes, d’absorció lenta, que la fan interessant per a l’alimentació humana.
Cal no abusar-ne ja que contenen un alcaloide: la solanina, que és tòxica!!!
Cal pelar-les (reduïm un 30-50%) i sobretot cuinar-les ( reduïm un 20-40%). #CMdlG #naturalocalBE #floralocalBE #quasiqmzero #humanitzaciódelmedi #elmanescalfañé
dimecres, 18 de maig del 2022
17-05-22 tem`pus discurrit...
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada