Sant Honorat.
Patró dels Flaquers i dels que fan PA.
De les tres cultures principals d’arreu del Món, a la Conca Mediterrània hi trobem la del pa.
Junt
amb l’arròs i el blatdemoro han estat qui han tirat endevant l’espècie
humana en quant a la part energètica de la dieta diària.
Tot i que
últimament la gent ha decantat la compra d’aquest aliment cap a un pa
“industrial” de durada curta una vegada descongelat i enfornat, poc
trencadís, sembla xiclet i sovint massa cru!!!
Curiositat:
A la
Bisbal hauríem d’estar contents per dues raons: tenim la sort de tenir
una de les dues úniques farineres de la demarcació de Girona: Can Sunyer
i d’altra banda una fleca (Can Rodà) que sovint queda entre les
primeres fent pa amb “farina de Girona”, una D. O. de proximitat i
qualitat. #floralocalBE #quasiqmzero #humanitzaciódelmedi #elmanescalfañé
dimecres, 18 de maig del 2022
18-05-22 tempus discurrit...
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada