Dinars “d’empresa”.-
Amb una colla d’amics fa anys (+ 40) que celebrem pels vols de Nadal un dinar amb regals, no massa cars.
Fem un amic “visible” ja que després de sortejar un ordre per triar, qui ja ha obert pot “robar” algun dels que ja son visibles o agafar del pilot.
Enguany ha tocat fer-ho a la Bisbal i el segon plat han estat aquest dos pollastres de pagès de més de 3 quilos cadadesqun, farcits d’orellanes, prunes, panses, pinyons, atmetlles, salsitxes i carn picada aromatitzat amb tófona negre i el conyac on la conservem.
Recepte de l’àvia Teresa Boixeda amb petites variants afegides amb el temps (evidentment secretes). Cuina de llarga durada que la Bolibar pacientment executa. #receptescuriosesdiferents #humanitzaciódelmedi #elmanescalfañé
dimarts, 23 de desembre del 2025
21-12-25
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada