- Esmorzar de ciclistes al Puigpelat. Els formatges son la conseqüència de la necessitat de transformar un aliment pereceder per poder-lo conservar.
A les dues, curat de cabra de les Villuercas, el segueixen a les 4 un altra Villuercas curat am pebre vermell dolç, un també extremeny de cabra blau: Granazul de la Granadilla, el següent, no es ben bé blau, però te alguna ratlla de Penicililium: el Gamoneu del Puertu i dos Cabrales per acabar: un més pastós per “untar” artesanal de cabra i un altra més dur i sec!!!
Curiositat:
L’evolució dels formatges en els últims 30 anys ha estat tan espectacular, que no costa, avui en dia, fer un rellotge de formatges de 24 hores, sense patir per la qualitat dels mateixos!!! #puigpelatBE #formatgesartesenals #culturaformatgeraancestral #humanitzaciódelmedi #elmanescalfañé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada