El mateix mètode esterilització del préssec en almívar, és el que utilitzem per fer la conserva de tomàquet.
Collir els tomàquets i estendrel’s perquè acabin ben vermells.
Escaldarel’s 25-30 segons.
Posarel’s en aigua freda.
Treure la pell i les llavors.
Tallarel’s a trossos
Posar en pots que tapin bé.
I en fred, en una olla gran, posar-hi els pots i cobrir d’aigua fins a 1-1,5 cm. per sobre les tapes.
Quan bulli l’aigua, deixar-ho uns 20 minuts
Apagar i deixar refredar, millor 6-7 hores.
Etiquetar.
Curiositat:
Durant aquest procés, dintre el pot si acaba fent el vuit!!! #CMdlGBE #floralocalBE #conservaartesanal #humanitzaciódelmedi #quasiqmzero #elmanescalfañé
dimecres, 18 d’agost del 2021
10-08-21 ...tempus discurrit
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada