Foto

La fotografia de la capçalera és d'en Lluís Bosch i va ser feta en un dinar de Nadal de Trenquem el Cuc, tocant la tenora amb en Josep Pascual de l'Estartit i amb un "públic" totalment entregat.

dimecres, 13 de juliol del 2022

09-07-22 tempus discurrit ...

 

La lenta agonia del sector primari.
La supèrbia de la raça humana, massa sovint la fa débilitar com a espècie.
Sense pagesos, pastors i ramaders assentats al territori, els incendis seran més importants i més grans.
Si van desapareixent les petites explotacions i només van quedant les macro-granges de producció intensiva, el carro ja el tenim pel pedregar, i qui gestionarà el paissatge???
Polítics d’Ofici, que no heu treballat MAI, no sou cecs, sou uns ignorants i actueu amb mala fe aplaudits pels lobbies que us dominen.
Curiositat:
La humanització del MEDI, no la pot gestionar gent que només l’utilitza els caps de setmana i per vacances!!!
Qui ha perdut els orígens també ha perdut l’identitat.
Quina vergonya de representants tenim!!! #naturalocalBE #quasiqmzero #humanitzaciódelmedi #elmanescalfañé

És el problema de tractar un sector primari com a secundari o inclús terciari 🤦‍♀️ La desconnexió amb la naturalesa és la nostra pitjor malaltia, la gent de ciutat no és conscient de que la seva base de vida depèn del que passa a la terra i als camps. I això només se n'adonran quan tot escasseji i la natura ens recordi que formem part d'ella i no al contrari! 🌿 Com al llarg de la història, però, crec que amb els problemes també estan pujant grup de joves amb ètiques i idees clares i innovadores que em donen un xic d'esperança 💪