Fa ja 49 anys que els dissabtes al migdia, puntualment a 2/4 de 3, és tradició a casa els meus sogres menjar un plat que van portar a Catalunya els cuiners italians a finals del s. XIX principis del XX: tallarines amb nata!!!
La pasta fresca, el formatge i el pesto son d’una botiga del c. Bonsuccés, 12; LA ITALIANA, tres generacions que des de 1904 venen productes italians i elaboren pasta fresca.
La nata de la botiga de la Granja Viader c. D’en Xuclà, 4; originaris de Cardedeu( Vallès Oriental); fundada al 1870 amb 5 generacions al cap davant de la botiga.
Curiositat:
Els Viader son els inventors del CACAOLAT!!! #receptescuriosesdiferents #naturalocalBE #quasiqmzero #humanitzaciódelmedi #elmanescalfañé
dilluns, 1 de juliol del 2024
17-06-24
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada